Equip educatiu

DIRECCIÓ

ANA

Hola famílies

Em dic Ana i sóc la directora de l’Escola Bressol Els Cirerers.

Estic al capdavant d’una escola amb un gran equip de professionals que estimen la seva feina i que fan que els infants es trobin ben acollits i estimats el temps que estan amb ells.

Entre totes atenem les seves necessitats, les seves diferències, els seus neguits, les seves il·lusions.., tot dins uns espais pensats en el seu benestar, seguretat i aprenentatge. Creem ambients i activitats motivadores, engrescadores i didàctiques per a que l’ infant adquireixi nous coneixements experimentant i manipulant segons els seus interessos. També busquem moments per compartir amb les famílies ja que pensem que una educació conjunta i compartida és molt important i positiu per als infants.

Després de 10 anys seguim treballant amb molta il·lusió , intentant  dia a dia renovar-nos i adaptar-nos als nous temps, sempre en benefici de tota la comunitat educativa. Us animo a conèixer la nostra escola tant personalment com a través del que podeu trobar dins d’ aquest bloc.

Atentament

Ana

 

CIRERES

2CIRERES

Estimades famílies, som la Mònica i la Laura.

Aquest curs acompanyaré als vostres petits a descobrir un món ple de nous reptes, experiències i vivències que ens faran aprendre i crèixer amb il.lusió.

 

 

 

 

KIWIS

IMG_2382

Hola som la Mireria i la Marta i juntes  iniciem un projecte en el que els vostres fills en seran els protagonistes. Un projecte ple d’il·lusió, afecte, nous coneixements , experimentacions  i  nous companys per compartir-lo. Gràcies també a vosaltres famílies per formar-hi part.

Mireia i Marta

 

 

 

PERES

IMG_2396

Som la Miriam i la Marta i aquest curs, juntament amb els vostres fills/es serem les Peres.

Comencem aquest curs amb molta alegria i il.lusió de poder acompanyar als vostres infants cap al seu despertar i comprensió del món. Creiem molt important respectar les seves necessitats bàsiques i d’aprenentatge per tal que els infants trobin l’escola com un espai tranquil i enriquidor.

.

.

RAÏMS

RAIMSBenvinguts al nou curs escolar !
Som la Mercè i la Marta. Tots junts descobrirem, experimentarem, viurem vivències noves, i sobretot ens divertirem amb molta il•lusió i alegria.

 

 

 

 

TARONGES

TARONGES

Som la Yasmina i la Nadia.

Us donem la benvinguda aquest nou curs, on serem les brúixoles que mostraran el camí als vostres petits, ple d’experiències, vivències, moments i obstacles a superar. Però on cada infant ens mostrarà que és únic en aquest mon.

 

 

CUINERA

cuinera

A la cuina d’ Els Cirerers cuinem amb molt carinyo i entusiasme posant tots els nostres coneixements per elaborar el  menú diàriament.

La majoria dels nostres productes són ecològics i de proximitat, i els cuino el més sa possible utilitzant el nostre forn de vapor, sense olis ni greixos.

Ens ajustem als diferents tipus de menús i a les necessitats dels infants (intol.leràncies, al.lèrgies… )

Com a cuinera d’Els Cirerers em sento orgullosa de veure crèixer als nostres petits, i molt tranquil.la sabent que el que mengen és equilibrat i qualitat.

Ana